Laserskydning

 

Laserskydning er for jer, der leder efter en actionfyldt oplevelse.
Denne populære udendørs aktivitet er både nervepirrende og udfordrende.
Der kan spilles over alt, og i er sikret et underholdende indslag til jeres arrangement.

Det avancerede udstyr vil blive bragt ud til en lokation, som I selv vælger. I kan eksempelvis vælge at dyste ude i de danske skove, i haven, i jeres egen virksomhed eller et helt fjerde sted. Der er ubegrænsede muligheder for, hvordan en bane kan opstilles, og hver kamp kan opstilles på forskellige måder.

De professionelle instruktører vil vejlede og forklare jer hvordan det avancerede udstyr virker. Når I alle er blevet klædt godt på til spillet, er det om at finde sig et perfekt skjulested og angribe fjenden.

Laserskydning er et godt alternativ til paintball. Spillet er nemlig ganske ufarligt og gør ikke ondt. I vil blive udstyret med pandebånd, hvis sensorer reagerer når en deltager bliver ramt.

I får lov til at prøve kræfter med det sidste nye udstyr på markedet, som i kampens hede kan vise jer hvor mange skud, liv og magasiner hver enkelt deltager har tilbage.

Laserskydning er oplagt som udendørs aktivitet, og det kan tåle at blive både vådt og beskidt. Derfor anbefales det at medbringe skiftetøj og praktisk fodtøj.

Tag kampen op og prøv en anderledes måde at være aktive sammen på.

Priser

 

Pris: 1 times arrangement inkl. geværer, instruktør 10 laserguns og op til 20 personer hvor der kan laves en mini turnering.
2500 kr.

Pris: 2 timers arrangement inkl. geværer, instruktør 10 laserguns og op til 20 personer hvor der kan laves en mini turnering.
3500 kr.

Inkl. transport på Sjælland samt instruktør og alt udstyr til en fantastisk dag.

Priser på transport til Fyn og Jylland, kontakt os for pris.

Kontakt

Funlaser ApS

Strandmarksvej 18

2650 Hvidovre

Tlf.: 22882122

Mail: info@funlaser.dk

    © 2017 Funlaser.dk

    Call Now ButtonRing for mere info