Nak en Muldvarp

 

Normalt er det ikke sjovt at fange muldvarpe ude i haven. Funlaser.dk har fundet en måde at gøre det sjovt på! Løsningen er “Nak en muldvarp”, der er en rigtig sjov aktivitet både for børn og voksne. I dette tilfælde er muldvarperne dine kammerater, og du skal slå dem i hovedet med en oppustelig hammer, imens de forsøger at stjæle de farvede bolde. En aktivitet, der er både nervepirrrende og hylende morsom at deltage i, men også at se på. Du kan nu udfordre vennerne eller familien til at se, hvem der er den bedste muldvarpefanger.

“Nak en muldvarp” fås i en voksen og en junior udgave, hvilket gør at alle aldre kan være med i aktiviteten. Til begge aktiviteter medfølger:

  • Oppustelig hammer til, at “Nakke” muldvarpene med

  • Bolde til pointgivning

  • Hjelme til deltagerne eller muldvarperne.

Så kontakt os, såfremt i har spørgsmål.

 

nak_en_muldvarp1

Pris

Der findes to varianter af aktiviteten. Voksenudgaven af eventaktiviteten “Nak en muldvarp” måler i oppustet tilstand 6×6 meter.

Prisen for at leje eventudstyret i voksenudgave: 2500 kr. per døgn.

Da der er forskel på højden og vægt for børn og voksne har vi derfor også en Junior-udgave af aktiviteten. Aktiviteten fylder 4,2×4,2 meter i oppustet stand, og kan derfor sagtens være i haven til private fester, fødselsdage o.lign. Junior udgaven af eventaktiviteten er designet til at gøre det lettere for børn at kunne nå boldene i midten af eventaktiviteten, og gør det derfor lettere at samle point sammen.

Prisen for at leje eventudstyret i juniorudgave: 2000 kr. per døgn.

nak_en_muldvarp2

Kontakt

Funlaser ApS

Strandmarksvej 18

2650 Hvidovre

Tlf.: 22882122

Mail: info@funlaser.dk
    © 2017 Funlaser.dk

    Ring for mere info