Promillebriller

 

Tag promillebriller på og du vil have svært ved at afstandsvurdere og din førlighed forsvinder. Med promillebriller kan I give aktiviteter et sjovt tvist, da alle spillere vil være udfordret og have svært ved at ramme bolden, målet eller ved at klare forhindringsbanen.

Promillebriller er sjove til polterarbend, firmafesten eller hvis du søger en sjov fyraftens aktivitet med vennegruppen.

Prøv forskellige aktiviteter med promillebriller

 

Spil fodbold iført promillebriller, og du vil føle dig beruset, som hvis du havde en promille på 0,6-0,8. Forsøg at drible gennem en forhindringsbane eller se hvem der er bedst til at kaste forskellige ting og I vil opleve hvor svært det er eksempelvis at ramme bolden rent, når man har sløret syn eller dobbeltsyn. Det er både sjovt selv at opleve, men utrolig underholdende at se hvordan ens holdkammerater eller modstandere sparker huller i luften eller snubler.

Så kontakt os, såfremt i har spørgsmål.

 

Promillefodbold, hockey eller høvdingebold

 

Vi laver en fodboldturnering, hvor man kan være op til 8 spillere på banen af gangen, så hvis I er flere, spiller vi med udskiftere.
Istedet for fodbold kan i også spille hockey, høvdingebold eller andre sjove aktiviteter iført promillebriller. Kun fantasien sætter grænser.

Pris

  • Udlejning: Vi sender til hele landet.

    Kan afhentes i Greve

  • Pris pr. stk. 150 kr.

God aktiviteter til fornuftige priser

Brillerne er designet af blød gummi for at øge sikkerheden og produceret som en skibrille. Vi tilbyder at I kan kombinere promillebriller med bumper balls, men det er også muligt at leje en kombi pakker. Kontakt os og hør mere om denne løsning.

promille

Kontakt

Funlaser ApS

Strandmarksvej 18

2650 Hvidovre

Tlf.: 22882122

Mail: info@funlaser.dk

    © 2017 Funlaser.dk

    Ring for mere info