Shuffleboard

 

Med et Shuffleboard, eller “Bordcurling”, kan du få den sjove fornemmelse af at sætte “stenen” i huset og skaffe de nødvendige point det kræver for at vinde kampen. I den oprindelige version af spillet foregår det på jorden, med stave i hånden, hvor man skubber sine bringer ned i huset for at skaffe point. Store Kuglers version af spillet afvikles på et bord, og det er derfor let at medbringe til en festlig lejlighed eller til mindre arrangementer. Det kræver ikke den store fysik at deltage i spillet Shuffleboard, og det er for egnet til stort set alle aldre, børn under 3 år frarådes dog at spille det pga. de små brikker der anvendes.

Shuffleboard er et meget populært spil og kan bruges til både private fødselsdagsfester, firmafester, julefrokoster, reception, åbent hus, bryllup m.f. Der medfølger:

Shuffleboardet er 275,5 x 63 x 84,5 cm. og det vejer ca. 125 kg. Bordet leveres med tilbehørssæt indeholdende pucks og sand.brikker, der alle har en plastikcirkel viklet om en lille metalkugle, således at brikkerne kan rulle på shuffleboardet. Du kan leje det populære shuffleboard for en hel weekend, og kun betale for én dag. Du kan selvfølgelig også vælge kun at leje Shuffelboardet for en enkelt dag.

Så kontakt os, såfremt i har spørgsmål.

 

Pris

Pris pr. døgn: 2000 kr. (Danmarks billigste).

Udlejning af eventudstyr i hele landet, og du kan derfor altid leje netop det eventudstyr du har brug for.

Kan afhentes i Greve.

Bordets udvendige mål er: 275,5 x 63 x 84,5 cm. og det vejer ca. 125 kg.

Kan være i en større trailer eller varevogn.

shuffleboard

Kontakt

Funlaser ApS

Strandmarksvej 18

2650 Hvidovre

Tlf.: 22882122

Mail: info@funlaser.dk

    © 2017 Funlaser.dk

    Call Now ButtonRing for mere info